Certainty in blood glucose monitoring, we care!

 

Diatesse XPER teststrips, de Gouden Standaard

De Diatesse XPER teststrip is niet zomaar een teststrip. Om te beginnen zijn de Diatesse XPER teststrips na opening houdbaar tot de vervaldatum en dus niet meer, zoals gebruikelijk bij teststrips, 3 tot 6 maanden na opening van de verpakking!

 

 

De gouden standaard in teststrips voor bloedglucose-controle. Door toepassing van goud als geleidend materiaal wordt een zeer hoge stabiliteit bereikt. De Diatesse XPER teststrip beschikt daarnaast over 1 algemene opzuigopening die overgaat in 2 afzonderlijke interne opzuigopeningen en 5 elektrodes. De 5e elektrode controleert het (eventueel) te weinig aangeboden bloedvolume of luchtbellen.

 

Slimme technologie in teststrips voor bloedglucose-controle om echt nauwkeurig te meten en weten.

Met een monstergrootte van slechts 0,5 µl geeft Diatesse XPER u binnen 5 seconden het resultaat van uw meting. De Diatesse XPER teststrip bevat dus een ultieme en zeer doordachte technologie met maar één doel: u de meest betrouwbare meting garanderen.

 

 

Gebruikershandleiding

 

Een bijzonder precisie-instrument, ontwikkeld met speciale lasertechnologie, om zeer nauwkeurig bloedglucosewaarden te meten.

De algemene opzuigopening verdeelt uw bloedmonster over twee interne opzuigopeningen. De eerste interne opzuigopening van de Diatesse XPER teststrip meet uw hematocriet met een bereik van 0-70 L/L. De tweede interne  opzuigopening meet uw bloedglucose met een meetbereik van 0,6 - 44,4 mmol/L. Tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van een zeer nauwkeurige en speciaal ontwikkelde lasertechnologie om de elektrodes in de juiste vorm te snijden.

 

Hastelweg 224, 5652 CL Eindhoven

Telefoon: 040-3031090

Hastelweg 224, 5652 CL Eindhoven

Telefoon: 040-3031090

Certainty in blood glucose monitoring, we care!

Hastelweg 224, 5652 CL Eindhoven

Telefoon: 040-3031090

Certainty in blood glucose monitoring,

we care!